Kunnonkohennuspäivät 2008 – 2009

Kunnonkohennuspäivä Hotelli Tallukassa Vääksyssä 28.5.2009

Päiville saapui 145 reipasta senioria viettämään iloista kunnonkohennuspäivää perinteisen mukavan liikunnallisen ohjelman merkeissä, tarjolla oli liikuntaa ja luentoa unohtamatta hyvää ruokaa. 19-20.9.2009 Kunnonkohennusviikonloppu Hotelli Tallukassa Vääksyssä. Päiville osallistui 175 liikunnasta ja itsensä hoitamisesta kiinnostunutta, seniori-iässä olevaa KP-aktiivia. Päivistä muodostui taas hieno yhteisöllinen tilaisuus, jossa nautittiin ohjelmasta sekä toistemme seurasta, tilaisuuden kruunasi yhdistysten valmistelemat iltamat.

19-20.9.2009 Kunnonkohennusviikonloppu Hotelli Tallukassa Vääksyssä.

Päiville osallistui 175 liikunnasta ja itsensä hoitamisesta kiinnostunutta, seniori-iässä olevaa KP-aktiivia. Päivistä muodostui taas hieno yhteisöllinen tilaisuus, jossa nautittiin ohjelmasta sekä toistemme seurasta, tilaisuuden kruunasi yhdistysten valmistelemat iltamat.

Kunnonkohennuspäivä Hotelli Petäyksessä 3.6.2008

Petäykseen saapui 186 iloista ikääntynyttä viettämään hauskaa kunnonkohennuspäivää.
Ohjelmassa oli hyvän ruoan lisäksi mukavaa ohjelmaa: karaoketanssia, ulkoilua, jumppaa ja toki saunomista. Koska sää oli aurinkoinen, ulkoharrasteet keräsivät paljon väkeä, mölkyssä oli monta ryhmää kisailemassa, sauvakävelijät ihailivat reittinsä varrella vanhaa Tyrvännön kirkkoa ja hautausmaata. Uimassakin pulahdettiin rantasaunasta.

20-21.9.2008 Hotelli Mesikämmen, Ähtäri.

Vietimme 183 aikuisen ja 5 lapsen voimin perinteisen, syksyisen, hauskan viikonlopun, päivällä kuntoillen, tarjolla oli golfia, äijäjoogaa ja toki tutumpaa kuminauhajumppaa, tasapainorataa sekä myös tietoa alaraajakivuista ja niiden ehkäisystä. Illalla pidettiin hauskaa, taaskaan yhdistysväki ei pettänyt odotuksia, ohjelmaa oli joka lähtöön, lausuntaa, sketsiä ja näytelmää. iloa riitti. Ilta huipentui arpajaisiin, joissa oli palkintoja lähes yhtä paljon kuin myytyjä arpoja. Keski-Suomen yhdistys toimeenpani arpajaiset, joiden tuotolla he kustansivat alueellaan järjestetyn vammaisten virkistyspäivän kustannukset.